PROBAJTE I VI NOVI HIT - SUP (STAND UP PADDLING)

13.06.2016

Stand Up Paddling novi je veliki svjetski hit i super popularan sport.
Moderan oblik veslanja na dasci krenuo je s Waikiki plaže kao „beach boy surfing“ gdje je ekipa surfera počela koristiti veslo kako bi brže uhvatili val, ali i kako bi se zabavili u dane kada valova nema.

Ljudi širom svijeta govore da je SUP upravo ono što su tražili! Jedni su u veslanju na dasci pronašli ultimativni fitness u prirodi, drugi su pronašli meditaciju u pokretu.

 

U vrlo kratkom periodu novi je sport dobio stotine tisuća sljedbenika koji veslaju, morima, rijekama i jezerima. Ono što je SUP učinilo tako popularnim je činjenica da se brzo uči, ne zahtijeva nikakvo prijašnje iskustvo, ne trebate biti super fit da biste probali i naučili. Zbog toga je ovo sport za sve uzraste od 7 do 77. Veslanje na dasci je sport za cijelu obitelj.…

Bez obzira na godine i fizičku kondiciju SUP je sport za vas. Kad jednom uhvatite ravnotežu shvatit ćete da je to prekrasan način da istražite obalu .. Stand Up Paddling je nevjerojatno dobar način kojim se možete dovesti u savršenu kondiciju bez da se na to zbilja prisiljavate. To je vježbanje koje ne primjećujete, jednostavno uživate.

Zato požurite i isprobajte već danas!

Info i rezervacije:

recepcija@marina-hramina.com.hr

charter@marina-hramina.com.hr

Comments are closed.