Nautic shop

NAUTIC SHOP MARINA HRAMINA

nautic-shop-1

SVE  ZA VAŠ BROD

Nautic shop marine Hramine otvoren je 2011 godine s  jednim ciljem da svojim klijentima ponudi sve za njihovo plovilo na jednom mjestu. Trgovina se smjestila na samom ulazu u marinu Hraminu na prostoru veličine 50 m2. U trgovini se može pronaći široki asortiman nautičke opreme I više od 2700  raznih artikala. Uz ponudu nautičke opreme, trgovina Vam nudi i veliki asortiman rezervnih dijelova za brodske motore iz programa: Mercury, Volvo, Yanmar.

Uz asortiman koji imamo na lageru nudimo i katalošku prodaju uz rok isporuke od samo jednog dana. U ponudi treba istaknuti i raznu drugu nautičku opremu, kozmetiku, boju rasvijetu, Liros konope, Spinlock palubna oprema, Jobe oprema za sport na vodi, gumenjaci, Gloryfy nesalomljive sunčane naočale za extremnesportove, Garmin….

Ne prepustite ništa slučaju i obratite se sa povjerenjem u Nautic Shop marine Hramine.


nautic-shop-2

Provjerite našu MERCURY  akcijsku ponudu

nautic-shop-3

OVLAŠTENI SERVISER MERCURY, MERCRUISER I MARINER MOTORA

OVLAŠTENI SERVISER MERCURY, MERCRUISER I MARINER MOTORA

Nakon dugogodišnjeg iskustva u servisiranju brodskih i izvanbrodskih motora ponosno ističimo da smo postali ovlašteni serviseri za Mercury, Mercruiser i Mariner motora.

Tako smo proširili našu djelatnost i pružamo još potpuniju i kvalitetniju uslugu . U našoj marini nudimo Vam servis, veleprodaju i maloprodaju originalnih rezervnih dijelova i plovila grupacije Mercury Marine , rezervne dijelove te kompletan asortiman brodske opreme. Uz vrhunsku stručnost, kompletnu opremljenost dijagnostičkom opremom i servisnim alatima , naš tim servisera će Vam pružiti maksimalnu kvalitetu, bilo da Vam je potrebna jednostavna usluga ili kompletna reparatura vašeg motora.

Obratite se sa povjerenjem servisu marine Hramina.