Nautic shop

NAUTIC SHOP MARINA HRAMINA

nautic-shop-1

SVE  ZA VAŠ BROD

Nautic shop marine Hramine otvoren je 2011 godine s  jednim ciljem da svojim klijentima ponudi sve za njihovo plovilo na jednom mjestu. Trgovina se smjestila na samom ulazu u marinu Hraminu na prostoru veličine 50 m2. U trgovini se može pronaći široki asortiman nautičke opreme I više od 2700  raznih artikala. Uz ponudu nautičke opreme, trgovina Vam nudi i veliki asortiman rezervnih dijelova za brodske motore iz programa: Mercury, Volvo, Yanmar.

Uz asortiman koji imamo na lageru nudimo i katalošku prodaju uz rok isporuke od samo jednog dana. U ponudi treba istaknuti i raznu drugu nautičku opremu, kozmetiku, boju rasvijetu, Liros konope, Spinlock palubna oprema, Jobe oprema za sport na vodi, gumenjaci, Gloryfy nesalomljive sunčane naočale za extremnesportove, Garmin….

Voditelj trgovine je  mladi manager Šime Božikov –koji će Vam pomoći i asistirati kod bilo kojeg pitanja kako biste dobili ono što  treba vašem plovilu.

Ne prepustite ništa slučaju i obratite se sa povjerenjem u Nautic Shop marine Hramine.

Ovaj mjesec očekuju vas popusti na sve vrste varta akumulatora.


nautic-shop-2

Provjerite našu MERCURY  akcijsku ponudu

nautic-shop-3

OVLAŠTENI SERVISER MERCURY, MERCRUISER I MARINER MOTORA

OVLAŠTENI SERVISER MERCURY, MERCRUISER I MARINER MOTORA

Nakon dugogodišnjeg iskustva u servisiranju brodskih i izvanbrodskih motora ponosno ističimo da smo postali ovlašteni serviseri za Mercury, Mercruiser i Mariner motora.

Tako smo proširili našu djelatnost i pružamo još potpuniju i kvalitetniju uslugu . U našoj marini nudimo Vam servis, veleprodaju i maloprodaju originalnih rezervnih dijelova i plovila grupacije Mercury Marine , rezervne dijelove te kompletan asortiman brodske opreme. Uz vrhunsku stručnost, kompletnu opremljenost dijagnostičkom opremom i servisnim alatima , naš tim servisera će Vam pružiti maksimalnu kvalitetu, bilo da Vam je potrebna jednostavna usluga ili kompletna reparatura vašeg motora.

Obratite se sa povjerenjem servisu marine Hramina.