Marina Hramina - Murter

Raj za nautičare

Smještena u prirodno zaštićenoj uvali Hramina. Organizirana je prema potrebama i željama najzahtjevnijih nautičara. Zbog blizine nacionalnog parka Kornati, idealna je polazna luka za izlete i višednevna krstarenja. U sklopu marine rade i trgovine nautičke opreme, samoposluga, suvenirnica, praonica rublja, rent a scooter, servisi, zastupstvo brodova.

Naši gosti imaju besplatan pristup internetu i Sat TV-u, a na raspolaganju im je uređena plaža i novouređeni sanitarni čvor.

Vezovi
Marina Hramina

Marina raspolaže sa 370 vezova u moru i s 120 vezova na kopnu. Za svaki vez je osiguran priključak za vodu, struju i kabelsku TV. Gatovi su čuvani tijekom 24 sata.. Dubina mora na gatovima je od 1,50 m do 3,00 metara. Djelatnici marine Hramina dočekat će Vas te Vam pomoći pri vezanju broda u bilo koje doba dana i noći. Prostor čitave marine je osiguran i pod stalnim je video nadzorom
Restoran Butina
Marina Hramina - Restoran Butina

Murter je poznati ribarski otok pa možemo našim gostima ponuditi svježu ribu i morske plodove. U prekrasnom ambijentu na terasi iznad mora možete uživati u morskim specijalitetima ili kontinentalnoj kuhinji. Restoran Butina sa svojim natkrivenim terasama i zatvorenim djelom ima kapacitet od 400 mjesta pa je pogodan za organiziranje regata, domjenaka, vjenčanja i ostale vrste druženja. Naše stručno osoblje kreirat će meni prema vašim željama.
Sobe


U ponudi imamo 10 soba sa ukupno 36 ležajeva.
Sve su sobe s pogledom na more, klimatizirane, imaju TV i mini bar. Za sve goste osiguran je parking.
Plan marine
Nautička karta

Nautička karta

Otvori ›
FOTO GALERIJA

FOTO GALERIJA

Opširnije ›