Konoba Žakan

Za goste konobe Žakan obnovili smo gat i omogućili priključak na struju i vodu.
Le Cordon Bleu, najpoznatija kulinarska akademija osnovana još 1895. Cordon Bleu označava «plavu vrpcu» koja danas u francuskoj gastronomiji označava vrhunsko kulinarsko umijeće, odnosno chefa velikog renomea. Sa ponosom objavljujemo da je naš dugogodišnji voditelj i glavni kuhar Konobe Žakan Nikša Bakulić diplomirao na prestižnoj kulinarskoj akademiji Le Cordon Bleu - Paris.
Pozivamo Vas da se prepustite gastronomskim užicima i kulinarskom umijeću našeg chefa u Konobi Žakan!

Konoba Ravni Žakan
U mirnoj uvali otoka Žakan na Kornatima nalazi se istoimeni restoran. Vezati se u Žaknu znači stići na mjesto gdje je sve potpuno drugačije, novo i duboko uronjeno u 21. stoljeće.

Gastronomski pristup je također u pravcu modernog, ali s naglašenim osjećajem za mjesto na kojem se nalazi. Poštuje se tradicionalna priprema hrane kornatskih ribara i težaka, ali i nude posebno odabrani specijaliteti svježih namirnica koji pune zahtjevna nepca naših gostiju, naime restoran Žakan na Kornatima neizostavno je mjesto posjeta hrvatske i svjetske elite na njihovim krstarenjima kornatskim arhipelagom.


Ako ste prvi put na Žaknu, najbolje vam je da se opustite i probate degustacijski meni našeg Chefa Nikše koji se dobiva u sljedovima po jačini okusa uz izbor vrhunskih vina.

Restoran Žakan idealno je mjesto za romantičnu večeru, veselo druženje s prijateljima, poslovnim partnerima ili team building. Kojom god prigodom dođete, mi ćemo učiniti sve da vam boravak kod nas bude nezaboravan.

Postanite i vi dio velike obitelji, čiji nam se članovi opčinjeni ljepotom Kornata i dobre hrane stalno vraćaju.

Nazovite i rezervirajte svoje mjesto:
00385 91 7260 579
e-mail: niksa@marina-hramina.hr

VIDIMO SE NA KORNATIMA, VIDIMO SE U KONOBI ŽAKAN!