Sretan Uskrs

9.04.2020

Dragi gosti, poslovni partneri i prijatelji marine,

Želimo Vam Sretan Uskrs, proslavljen u zdravlju sa obitelji, prijateljima i drugim važnim osobama u Vašem životu. Za sve je ovaj Uskrs drugačiji obzirom na novonastalu situaciju u čitavom svijetu pa tako i kod nas u marini Hramina. Voljeli bismo da smo se i ove godine okupili oko našeg tradicionalnog Uskrsnog stola bogatog Uskrsnim delicijama koje sa posebnom pažnjom pripremamo i veselimo mu se. Posebno je lijepo tada u marini kada je i veliki broj Vas prisutan i zajedno sa nama dijelite ne samo sreću povodom tog dana već i početak lijepih proljetno/ljetnih dana kada se veselite biti što više na svojim plovilima.

Vjerujemo da ćemo se uskoro opet družiti i veseliti, jer ćemo zajedno pobijediti ovu pandemiju koja nas je sve iznenadila i dovela nas u nesvakidašnje okolnosti. No, život ni ovim okolnostima nije stao samo se prilagodio situaciji u kojoj se kao i dosada sa puno pažnje vodi briga i redovita 24/7 kontrola Vaših plovila. Za sva Vaša pitanja, zahtjeve i narudžbe stojimo na raspolaganju i biti ćemo sretni davati Vam odgovore.

Čuvajte sebe i druge, pridržavajte se mjera Vaših matičnih zemalja kao što i mi činimo. Zajedno možemo prebroditi sve i uskoro se opet vratiti životu kakvog smo imali samo još brižniji jedni prema drugima i prema prirodi koja nas okružuje.

Marina Hramina tim

Comments are closed.